Ingredientai
Triušiena
300
g
Obuoliai
400
g
Persikai
300
g
Grietinė
180
g
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Baltoje triušio mėsoje praktiškai nėra riebalų. Ji labai naudinga vaikams ir maitinančioms mamoms. Tai vienas lengviausiai įsisavinamų produktų, mat žmogaus organizmas suvirškiną ją net 90 procentų. Palyginimui – jautieną tik 62 procentais.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Triušieną išvirkite. Jos skonį labai pagerins virimo metu į sultinį įmesta morka. Mėsą atvėsinkite, tada smulkiai supjaustykite.
Vaisius nuplaukite, išimkite kauliukus, buolius nulupkite.
Supjaustykite smulkiais kubeliais.
Viską sumaišykite, įberkite druskos ir pagardinkite grietine.
Atsiliepimai