Ingredientai
Kviečiame pasigaminti aromatingą triušienos troškinį. Nors triušienos patiekalus dažniausiai ruošiame šventėms, smagu jų paskanauti ir be progos. Švelnaus skonio, liesa ir minkšta triušiena su morkomis ir porais tikrai patiks mažiesiems šeimos nariams.
Gaminimo eiga
1. Troškintuvą įkaitinkite su sviestu, sudėkite triušio skerdenėlės gabaliukus, pakepkite 3 minutes, suberkite supjaustytą salierą, porą ir morkas. Pakepkite dar 3 minutes.
2. Sudėkite išspaustą česnaką ir miltus. Viską išmaišykite. Pagardinkite troškinį druska, pipirais, prieskoninėmis žolelėmis ir lauro lapais. Užpilkite vandens, kad vos apsemtų, uždenkite puodą ir troškinkite apie 35 minutes.
3. Suberkite pomidorus ir patroškinkite dar 10 minučių.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Rimi“