Ingredientai

Prieskoniai pagal skonį
Druska pagal skonį
Grietinė 2 šaukštai
Miltai 1 šaukštas
Sultinys 1 stiklinė
Grietinėlė stiklinė
Prieskoniai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Triušieną supjaustykite gabalais, pabarstykite druska ir prieskoniais, sudėkite į puodą ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad tik apsemtų. Užvirus sudėkite susmulkintas prieskonines daržoves, sviestą ir virkite, kol mėsa suminkštės. Baigiant virti pagardinkite grietine.

Padažui svieste pakepinkite miltus, į juos pastoviai maišant supilkite sultinį, grietinėlę, pagardinkite prieskoniais ir druska. Pavirkite ant mažos ugnies nuolat maišydami 5 minutes.

Patiekite su bulvių koše ir šviežių daržovių salotomis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Veršienos troškinys su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
1 val.

Veršienos troškinys su daržovėmis

Lęšių ir baklažanų troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Lęšių ir baklažanų troškinys

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Venckų šiupinys su riebia kiauliena
Lengvai paruošiamas
1 val.

Venckų šiupinys su riebia kiauliena