Ingredientai

Vištienos filė 200 g
Pievagrybiai 1 puodelis
Konservuoti kukurūzai 3 šaukštai
Porai 1 vnt.
Česnakai 2 skiltelės
Grietinėlė 1 stiklinė
Sviestas 1 šaukštas
Vanduo 400 ml
Muskato riešutai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė, pievagrybius ir poro stiebą susmulkinkite.

Puode išlydykite sviestą ir porą minučių ant mažos ugnies kepkite išspaustus česnakus.

Sudėkite vištieną, porą, pievagrybius ir nusunktus kukurūzus. Apkepkite, įpilkite 100 ml vandens ir uždengus troškinkite ant mažos ugnies apie 10 minučių.

Suberkite prieskonius ir sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

Įpilkite dar 350 ml vandens ir užvirkite.

Virkite ant mažos ugnies dar 10 minučių.

Įpilkite grietinėlės, išmaišykite, užvirkite ir galite patiekti.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba