Ingredientai
Svogūnai
1
vnt.
Pievagrybiai
400
g
Vištienos sultinys
1.5
l
Grietinėlė
100
ml
Lydytas sūrelis
4
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Puode įkaitinkite sviestą ir jame ant mažos ugnies pakepinkite smulkiai supjaustytus svogūnus.
Kai svogūnai gražiai pagels, suberkite pjaustytus pievagrybius ir kelias minutes juo apkepkite.
Supilkite vištienos sultinį ir palaukite kol užvirs.
Virkite ant silpnos ugnies apie 10 minučių.
Elektriniu trintuvu sutrinkite pievagrybius ir svogūnus.
Įdėkite lydyto sūrelio ir įpilkite grietinėlės. Palaukite, kol užvirs.
Pagardinkite druska ir druska.
Prieš patiekiant į lėkštes įberkite po kelis gabalėlius sūrio su mėlynuoju pelėsiu ir užpilkite sriubos. Papuoškite svieste apkeptomis pievagrybių riekelėmis ir šalavijo šakele.
Atsiliepimai