Ingredientai

svogūno 1 vnt.
česnako 3 skiltelės
pievagrybių 4 vnt.
sviesto 2 v. š.
juodųjų pipirų žiupsnelis
druskos žiupsnelis
daržovių sultinio 2 stiklinės
grietinėlės 120 ml
svogūno laiškų 2 vnt.
krapų 1 šakelė

Gaminimo eiga

1. Svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką – plonais griežinėliais, pievagrybius perpjaukite pusiau ir supjaustykite griežinėliais.

2. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite svogūnus ir česnakus, pamaišykite. Tada sudėkite kepti pjaustytus pievagrybius, įberkite druskos ir juodųjų pipirų. Dar kartą viską išmaišykite. Įpilkite sultinio. Sriubai užvirus supilkite grietinėlę ir viską išmaišykite. Sriubą sutrinkite elektriniu smulkintuvu.

3. Patiekite apibarstę pjaustytais svogūnais, krapais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai