Ingredientai
Vanduo
500
ml
Morkos
400
g
Bulvės
200
g
Porai
0.5
vnt.
Česnakai
1
skiltelė
Druska
1
šaukštelis
Karis
1
šaukštelis
Imbieras
1
šaukštelis
Kokosų pienas
200
g
Pipirai
žiupsnelis
Kalendros
žiupsnelis
Parmezano sūris
100
g
Batono skrebučiai
2
saujos
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Susmulkinkite morkas, bulves, česnako skiltelę ir gabalėlį imbiero.
Išvalykite ir griežinėliais supjaustykite porą.
Susmulkintas daržoves virkite vandenyje maždaug 20 minučių, kol jos suminkštės.
Sriubą sutrinkite smulkintuvu.
Supilkite kokosų pieną, suberkite prieskonius ir kaitinkite, kol užvirs.
Tiekite su skrudintais batono kubeliais, smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu ir šviežiais prieskoniniais žalumynais.
Atsiliepimai