Ingredientai

Morkos 500 g
Obuoliai 1 vnt.
Vanduo 850 ml
Druska 2 šaukšteliai
Medus 1 šaukštas
Kalendros 3.5 šaukštelio
Kokosų aliejus 1 šaukštas
Grietinėlė 0.5 puodelio
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame Livinn.lt

Gaminimo eiga

1. Morkas ir obuolį švariai nuplaukite ir supjaustykite.

2. Į puodą, kuriame virsite sriubą, įdėkite kokosų aliejaus ir jame trumpai pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.

3. Tada sudėkite supjaustytas morkas ir obuolį, trumpai pakepkite ir supilkite vandenį bei suberkite druską.

4. Virkite apie 15 min., kol suminkštės.

5. Grietinėlę išplakite iki standumo su agavų sirupu, vanile, imbieru ir kalendra. Padėkite vėsiai.

6. Sriubą sutrinkite. Jei norisi, įdėkite papildomai imbiero ir kalendros.

7. Patiekite į sriubą įdėję kremo.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Lengvai paruošiamas
50 min.

Moliūgų sriuba pagal Jamie Oliverį

Lengvai paruošiamas
20 min.

Bulvių ir porų sriuba

Reikia pasistengti
35 min.

Greita, kepta moliūgų ir sūrio sriuba

Lengvai paruošiamas
30 min.

Trinta patisonų ir morkų sriuba