Ingredientai

Morkos 500 g
Svogūnai 1 vnt.
Obuoliai 1 vnt.
Vanduo 850 ml
Druska 2 šaukšteliai
Medus 1 šaukštas
Kalendros 3.5 šaukštelio
Kokosų aliejus 1 šaukštas
Grietinėlė 0.5 puodelio
Vanilės ankštis 0.2 vnt.
Porcijos: 2
Už receptą dėkojame Livinn.lt .

Gaminimo eiga

Morkas ir obuolį švariai nuplaukite ir supjaustykite.

Į puodą, kuriame virsite sriubą, įdėkite kokosų aliejaus ir jame trumpai pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną.

Tada sudėkite supjaustytas morkas ir obuolį, trumpai pakepkite ir supilkite vandenį bei suberkite druską.

Virkite apie 15 min., kol suminkštės.

Grietinėlę išplakite iki standumo su agavų sirupu, vanile, imbieru ir kalendra. Padėkite vėsiai.

Sriubą sutrinkite. Jei norisi, įdėkite papildomai imbiero ir kalendros.

Patiekite į sriubą įdėję kremo.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai