Ingredientai

Česnakai 8 skiltelės
Bulvės 1 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus smulkiai supjaustykite, česnakų skilteles perpjaukite į kelias dalis. Kepkite svieste ant mažos ugnies kol gražiai pagels.

Bulvę smulkiai supjaustykite, dėkite į sultinį ir virkite.

Iškepus svogūnams su česnakais, supilkite juos į sultinį.

Pagadinkite druska, pipirais ir čiobreliais.

Virkite dar 20-25 minutes.

Sutrinkite maisto smulkintuvu ir įmaišykite grietinę.

Virkite dar porą minučių.

Patiekite su duonos skrebučiais, keptomis daržovėmis ar sūriu su mėlynuoju pelėsiu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai