Ingredientai
Svogūnai
4
vnt.
Česnakai
8
skiltelės
Bulvės
1
vnt.
Grietinė
200
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Čiobreliai
žiupsnelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Svogūnus smulkiai supjaustykite, česnakų skilteles perpjaukite į kelias dalis. Kepkite svieste ant mažos ugnies kol gražiai pagels.
Bulvę smulkiai supjaustykite, dėkite į sultinį ir virkite.
Iškepus svogūnams su česnakais, supilkite juos į sultinį.
Pagadinkite druska, pipirais ir čiobreliais.
Virkite dar 20-25 minutes.
Sutrinkite maisto smulkintuvu ir įmaišykite grietinę.
Virkite dar porą minučių.
Patiekite su duonos skrebučiais, keptomis daržovėmis ar sūriu su mėlynuoju pelėsiu.
Atsiliepimai