Ingredientai

Svogūnai 4 vnt.
Česnakai 8 skiltelės
Bulvės 1 vnt.
Grietinė 200 g
Daržovių sultinys 1 l
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Čiobreliai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Svogūnus smulkiai supjaustykite, česnakų skilteles perpjaukite į kelias dalis. Kepkite svieste ant mažos ugnies kol gražiai pagels.

Bulvę smulkiai supjaustykite, dėkite į sultinį ir virkite.

Iškepus svogūnams su česnakais, supilkite juos į sultinį.

Pagadinkite druska, pipirais ir čiobreliais.

Virkite dar 20-25 minutes.

Sutrinkite maisto smulkintuvu ir įmaišykite grietinę.

Virkite dar porą minučių.

Patiekite su duonos skrebučiais, keptomis daržovėmis ar sūriu su mėlynuoju pelėsiu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba