Ingredientai

miltų (paviršiui pabarstyti) 2 v. š.
ANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
tarkuoto kietojo sūrio 30 g
griujero sūrio 50 g
rikotos sūrio 2 v. š.
rozmarino 1 šakelė
juodųjų pipirų žiupsnelis

Gaminimo eiga

1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius ir juos padalinkite pusiau. Ant kiekvieno tešlos gabaliuko uždėkite kietojo, griujero ir rikotos sūrio. Formuokite norimos formos pyragėlius. Juos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pabarstykite rozmarinu bei juodaisiais pipirais.

2. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Iškepusius pyragėlius galite patiekti papuošę rozmarino lapeliais.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai