Ingredientai
Trijų spalvų kietųjų kviečių makaronai
250
g
Pesto padažas su bazilikais
90
g
Vyšniniai pomidoriukai
100
g
Česnakas
1
skiltelė
Alyvuogių aliejus
1
v. š.
Druska
1
v. š.
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
1. Pirmiausia puode užkaiskite maždaug 4 litrus vandens.
2. Belaukdami kol užvirs vanduo, ant keptuvės įkaitinkite alyvuogių aliejų, sudėkite česnaką.
3. Palaukite kol jis apskrus ir išimkite iš keptuvės.
4. Sumažinkite ugnį ir į keptuvę sudėkite per pusę supjaustytus pomidorus, žiupsnelį druskos kepkite juos 5 minutes, palikite juos vėsti.
5. Vanduo šiuo metu jau turėtų virti, įdėkite žiupsnelį druskos ir sudėkite makaronus, virkite tiek, kiek nurodyta ant pakuotės.
6. Išvirus, nukoškite makaronus ir sudėkite į keptuvę su pomidorais, viską sumaišykite.
7. Tuomet įdėkite pesto, dar kartą viską gerai permaišykite ir patiekite su parmezanu ant viršaus.
Buon appetito!
Atsiliepimai