Ingredientai
Gaminimo eiga
1. Į puodą dėkite sviestą, šokoladą, sutirštintą pieną, supilkite espreso kavą. Maišydami kaitinkite tol, kol viskas išsilydys ir masė taps vientisa.
2. Į dubenį supilkite traškius javainius su kakava ir avietėmis, smulkiai sulaužykite prancūziškus pyragėlius, viską išmaišykite.
3. Javainių ir pyragėlių masę apliekite paruoštu glajumi ir viską išmaišykite.
4. Masę sudėkite į vakuumavimo maišelį, suformuokite lyg dešrą ir su vakuumo aparatu ištraukite orą. Dėkite į šaldytuvą ir palikite sustingti.
ALFO PATARIMAI:
· Tinginį galite paskaninti smulkintais lazdynų arba migdolų riešutais.
· Jei neturite vakuumavimo maišelių, tinginį galite suspausti formoje arba įsukę į maistinę plėvelę.