Ingredientai

Žiediniai kopūstai 1 vnt.
Fermentinis sūris 50 g
Kietasis sūris 100 g
Miltai 3 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Česnakai 4 skiltelės
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Muskato riešutai žiupsnelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Žiedinį kopūstą nuplaukite, išskaidykite šakelėmis ir virkite pasūdytame vandenyje 4-5 minutes.

Nupilkite perplaukite šaltu vandeniu.

Peiliu susmulkinkite (jokiu būdu netrinkite trintuve, turi likti mažais gabaliukais).

Įmuškite kiaušinį, išspauskite česnaką, suberkite smulkiai tarkuotus sūrius, miltus, prieskonius.

Išmaišykite.

Rankomis lipdykite nedidelius kotletukus ir kepkite juos keptuvėje įkaitintame svieste.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla