Ingredientai

Miltai 250 g
Sviestas 50 g
Kiaušinių tryniai 3 vnt.
Kiaušiniai 1 vnt.
Cukrus 15 g
Grietinė 0.5 stiklinės
Romas 1 šaukštelis
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Visus produktus sudėkite į dubenį ir labai gerai išminkykite.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

Tešlą iškočiokite iki 2-3 mm storio lakšto.

Išpjaukite delno ilgio rombus, įpjaukite per vidurį ir vieną kamputį perkiškite per įpjovą.

Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

Ištraukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

Apibarstykite cukraus pudros.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba