Ingredientai

Miltai 250 g
Grietinė 0.5 stiklinės
Romas 1 šaukštelis
Porcijos: 6
Žagarėliai – neabejotinai vienas skaniausių desertų.

Gaminimo eiga

1. Visus produktus sudėkite į dubenį ir labai gerai išminkykite.

2. Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

3. Tešlą iškočiokite iki 2-3 mm storio lakšto.

4. Išpjaukite delno ilgio rombus, įpjaukite per vidurį ir vieną kamputį perkiškite per įpjovą.

5. Virkite žagarėlius įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus.

6. Ištraukus dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.

7. Apibarstykite cukraus pudra.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai