Ingredientai
Vištienos filė
2 vnt.
Miltų
2 šaukštas
Malti džiūvėsėliai
4 šaukštas
Kiaušiniai
2 vnt.
Kriaušės
2 vnt.
Sviestas
2 šaukštas
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė perpjaukite horizontaliai pusiau ir šiek tiek išmuškite. Pabarstykite pipirais ir druska.
2. Sūrį sutrupinkite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis kriaušėmis ir ištirpintu sviestu.
3. Paruoštą įdarą dėkite ant vištienos kepsniukų ir juos susukite.
4. Susekite mediniu smeigtuku.
5. Apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.
6. Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
7. Iškepus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.