Ingredientai

Vištienos filė 2 vnt.
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Miltai 2 šaukštai
Malti džiūvėsėliai 4 šaukštai
Kiaušiniai 2 vnt.
Kriaušės 2 vnt.
Sūris su mėlynuoju pelėsiu 100 g
Sviestas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė perpjaukite horizontaliai pusiau ir šiek tiek išmuškite. Pabarstykite pipirais ir druska.

Sūrį sutrupinkite ir sumaišykite su smulkiai pjaustytomis kriaušėmis ir ištirpintu sviestu.

Paruoštą įdarą dėkite ant vištienos kepsniukų ir juos susukite.

Susekite mediniu smeigtuku.

Apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Iškepus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba