Ingredientai
Vištienos filė
2
vnt.
Špinatai
1
sauja
Mocarelos sūris
100
g
Varškė
2
šaukštai
Česnakai
1
skiltelė
Pipirai
žiupsnelis
Druska
pagal skonį
Miltai
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
4
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė perpjaukite horizontaliai pusiau ir šiek tiek išmuškite. Pabarstykite pipirais ir druska.
Mocarelos sūrį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su varške , prieskoniais ir nuplikytais špinatais.
Paruoštą įdarą dėkite ant vištienos kepsniukų ir juos susukite. Susekite mediniu smeigtuku.
Apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.
Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
Iškepus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.
Patiekite su šviežiomis daržovėmis.
Atsiliepimai