Ingredientai

Špinatai 1 sauja
Varškė 2 šaukštai
Česnakai 1 skiltelė
Pipirai žiupsnelis
Druska pagal skonį
Miltai 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė perpjaukite horizontaliai pusiau ir šiek tiek išmuškite. Pabarstykite pipirais ir druska.

Mocarelos sūrį smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su varške , prieskoniais ir nuplikytais špinatais.

Paruoštą įdarą dėkite ant vištienos kepsniukų ir juos susukite. Susekite mediniu smeigtuku.

Apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir maltuose džiūvėsėliuose.

Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.

Iškepus padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais