Ingredientai
Vištienos filė
500
g
Jogurtas
200
ml
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Rūkytų paprikų milteliai
pagal skonį
Miltai
3
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Kukurūzų miltai
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Užpilkite natūraliu jogurtu, įberkite druskos, išmaišykite ir palikite pasimarinuoti vieną valandą.
Išgriebkite vištienos gabaliukus, juos nusausinkite.
Apvoliokite miltų, druskos, pipirų ir paprikos miltelių mišinyje.
Apvoliokite išplaktame kiaušinyje ir kukurūzų miltuose.
Sudėkite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.
Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
Patiekite su keptomis bulvytėmis ir šviežiomis salotomis.
Atsiliepimai