Ingredientai

Sakė 6 šaukštai
Sojos padažas 3 šaukštai
Imbieras 2 šaukštai
Sezamų aliejus 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištieną nuplaukite, labai gerai nusausinkite ir supjaustykite vieno-dviejų kąsnių gabaliukais.

2. Sumaišykite sakę, sojų padažą, sezamų aliejų ir šviežiai tarkuotą imbierą.

3. Marinatą užpilkite ant vištienos, gerai išmaišykite ir dėkite į šaldytuvą porai valandų.

4. Gabaliukus apvoliokite krakmole ir virkite įkaitintame aliejuje.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas