Ingredientai

Svogūnai (dideli) 5 vnt.
Pasukos 1 puodelis
Druska žiupsnelis
Raudonėliai žiupsnelis
Čiobreliai žiupsnelis
Sultinio milteliai 0.5 šaukštelio
Kiaušiniai 2 vnt.
Miltai 3 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Supjaustykite svogūnus storesniais griežinėliais.

Į pasukas įberkite druskos, čiobrelių, raudonėlių, daržovių sultinio ir gerai išplakite.

Į pasukas merkite griežinėlius, apvoliokite miltuose ir plaktame kiaušinyje.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba