Ingredientai

Moliūgai 300 g
Miltai 3 šaukštai
Krakmolas 1 šaukštas
Kiaušiniai 2 vnt.
Kietasis sūris 50 g
Druska 0.5 šaukštelio
Moliūgų sėklos 2 saujos
Česnakai 3 skiltelės
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Moliūgą sutarkuokite burokine tarka.

Kietąjį sūrį smulkiai sutarkuokite.

Moliūgą sumaišykite su kiaušiniu, miltais, krakmolu, druska ir išspaustu česnaku.

Suberkite sūrį, išlukštentas ir paskrudintas moliūgų sėklas ir gerai išmaišykite.

Kepkite ant vidutinės ugnies įkaitintame aliejuje, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus (apverskite tik vieną kartą, jei daug vartysite, blynai prisigers aliejaus).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Moliūgų blyneliai
Lengvai paruošiamas
30 min.

Moliūgų blyneliai

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
1 val. 40 min.

TRAŠKU ir PURU: mieliniai bulviniai blynai

Naminiai bulviniai blynai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Naminiai bulviniai blynai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba