Ingredientai
Baklažanai
2
vnt.
Bulvės
3
vnt.
Parmezano sūris
4
šaukštai
Kiaušiniai
1
vnt.
Malti džiūvėsėliai
1
šaukštas
Miltai
1
šaukštas
Muskato riešutai
0.5
šaukštelio
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Kiaušiniai
2
vnt.
Malti džiūvėsėliai
3
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Baklažaną nulupkite ir gana stambiai supjaustykite. Suberkite į puodą, įberkite druskos ir užpilkite vandeniu. Virkite ant mažos ugnies apie 20 minučių. Leiskite atvėsti, vandenį nupilkite, o baklažanus gana stipriai paspauskite su ranka ir nusunkite likusį vandenį. Išvirtus baklažanus susmulkinkite kaip įmanoma smulkiau.
Bulves sutarkuokite ir nusunkite atsiradusį skystimą.
Bulvių tarkius sumaišykite su baklažanais, smulkiai tarkuotu parmezano sūriu, kiaušiniais, maltais džiūvėsėliais, miltais ir prieskoniais.
Gerai sumaišykite ir suformuokite norimos formos kroketus.
Kroketus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvėsėliuose.
Virkite įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai