Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Špinatus nuplikykite verdančiu vandeniu.

Bulves išvirkite arba naudokite jau išvirtas. Sutrinkite su sviestu iki košės.

Gana smulkiai pjaustytus žiedinius kopūstus, šparagines pupeles ir morkas apvirkite sūriame vandenyje apie 4 minutes, kad suminkštėtų. Sutrinkite (turi būti košė su rupiais gabaliukais, o ne tyrė).

Sumaišykite bulvių košę, su špinatais, daržovėmis, įberkite tarkuoto sūrio, pagardinkite prieskoniais. Gerai išmaišykite ir suminkykite.

Lipdykite nedidelius kotletukus. Juos apvoliokite kiaušinių plakinyje ir maltuose džiūvėsiuose.

Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Patiekite su padažu: mažame puode užkaitinkite šaukštą lydyto sūrelio su trimis šaukštais grietinėlės, įspauskite dvi skilteles česnako, įdėkite muskato, prieskoninių žolelių ir druskos. Išmaišykite ir užpilkite ant kotletų.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Ne silkė pataluose
Lengvai paruošiamas
1 val.

Ne silkė pataluose

Eršketas garstyčių padaže
Lengvai paruošiamas
1 val.

Eršketas garstyčių padaže

Įdarytas amūras
Lengvai paruošiamas
1 val.

Įdarytas amūras

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene
Lengvai paruošiamas
45 min.

Moliūgų keksiukai su slyvų uogiene

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės
Lengvai paruošiamas
1 val.

BRIAM - graikišku būdu keptos daržovės

Madlenos su mandarinais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Madlenos su mandarinais

Artišokų tarta
Reikia pasistengti
1 val.

Artišokų tarta

Blynai su lašiša ir ikrais
Lengvai paruošiamas
20 min.

Blynai su lašiša ir ikrais