Ingredientai

Miltai 1 šaukštas
Česnako milteliai 1 šaukštelis
Svogūnų milteliai 1 šaukštelis
Raudonėliai 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Virkite bulves su lupenomis apie 10 minučių.

2. Nusunkite, nulupkite ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.

3. Sumaišykite su prieskoniais, miltais ir smulkiai tarkuotu sūriu.

4. Formuokite nedidelius kukulaičius ir dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis
Lengvai paruošiamas
10 min.

Halloumi sūrio kamuoliukai su morkomis

Jūros gėrybių užkandis La paranza
Lengvai paruošiamas
30 min.

Jūros gėrybių užkandis La paranza

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas

Marokietiškas jautienos troškinys
Lengvai paruošiamas
1 val.

Marokietiškas jautienos troškinys

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas