Ingredientai

Bulvės 1 ml
Kietasis sūris 100 g
Miltai 1 šaukštas
Česnako milteliai 1 šaukštelis
Svogūnų milteliai 1 šaukštelis
Raudonėliai 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Virkite bulves su lupenomis apie 10 minučių.

Nusunkite, nulupkite ir sutarkuokite smulkia burokine tarka.

Sumaišykite su prieskoniais, miltais ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Formuokite nedidelius kukulaičius ir dėkite virti į įkaitintą aliejų, kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba