Ingredientai
Bulvės
6
vnt.
Kiaušiniai
1
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Druska
žiupsnelis
Bazilikai
žiupsnelis
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Bulves išvirkite su lupenomis.
2. Kiek atvėsusias nulupkite ir sutrinkite grūstuvu.
3. Įberkite druskos, pipirų, bazilikų, miltų, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.
4. Puode įkaitinkite aliejų.
5. Iš bulvių masės lipdykite apvalius ar pailgus kukulius, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir dėkite kepti.
6. Kepkite po kelis, kol gražiai apskrus.
7. Tinka kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų arba kaip užkandis su įvairiais padažais.
Skanaus!
Atsiliepimai