Ingredientai

Bulvės 6 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska žiupsnelis
Bazilikai žiupsnelis
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Bulves išvirkite su lupenomis.

2. Kiek atvėsusias nulupkite ir sutrinkite grūstuvu.

3. Įberkite druskos, pipirų, bazilikų, miltų, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.

4. Puode įkaitinkite aliejų.

5. Iš bulvių masės lipdykite apvalius ar pailgus kukulius, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir dėkite kepti.

6. Kepkite po kelis, kol gražiai apskrus.

7. Tinka kaip garnyras prie mėsos ar žuvies patiekalų arba kaip užkandis su įvairiais padažais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai