Ingredientai

Bulvės 800 g
Sūris 2 šaukštai
Kiaušiniai 1 vnt.
Miltai 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Už receptą dėkojame skaitytojai Ievai.

Gaminimo eiga

Išvirkite bulves, palaukite kol atvės ir susmulkinkite mėsmale ar grūstuvu.

Sudėkite bulves, tarkuotą sūrį, įmuškite kiaušinį , suberkite miltus ir pabarstykite druska ir pipirais.

Viską gerai išmaišykite ir suminkykite.

Drėgnomis rankomis suformuokite mažus kotletukus ir kepkite įkaitintame aliejuje (jo negailėkite - tegul siekia kotletukų vidurį arba supilkite aliejų į puodą ir kotletukus virkite), kol kotletukai gražiai apskrus.

Kotletukams iškepus sudėkite juos ant popierinių servetėlių, kad nuvarvėtų aliejus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.

Tobulai skanus morkų tortas Velykoms

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Velykinis liežuvio vyniotinis
Reikia pasistengti
3 val.

Velykinis liežuvio vyniotinis

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla