Ingredientai
Bulvės (didesnės)
6
vnt.
Kiaušiniai
1
vnt.
Vištienos faršas
200
g
Kietasis sūris
100
g
Druska
0.5
šaukštelio
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Muskato riešutai
žiupsnelis
Miltai
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite su lupenomis.
Kiek atvėsusias nulupkite ir sutrinkite grūstuvu.
Sudėkite vištienos faršą, smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį.
Įberkite druskos,pipirų, miltų muskato riešutų, įmuškite kiaušinį ir gerai išminkykite.
Puode įkaitinkite aliejų.
Iš bulvių masės lipdykite apvalius ar pailgus kukulius, juos apvoliokite maltuose džiūvėsiuose ir dėkite kepti.
Kepkite po kelis, kol gražiai apskrus.
Tinka su įvairiais padažais ar daržovių salotomis.
Atsiliepimai