Ingredientai
Bulvės
600
g
Kietasis sūris
100
g
Čederio sūris
100
g
Kiaušiniai
1
vnt.
Grietinė
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite su lupenomis. Nulupkite ir sutrinkite.
Į įkaitintą aliejų keptuvėje suberkite labai smulkiai pjaustytą šoninę ir apkepkite kol šiek tiek apskrus.
Į trintas bulves supilkite keptą šoninę su ištirpusiais riebalais, įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės ir įberkite smulkiai tarkuoto kietojo ir čederio sūrio.
Gerai išmaišykite ir išminkykite.
Bulvių masę padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą - bus lengviau formuoti kroketus.
Suformuokite nedidelius kroketus ir virkite įkaitintame aliejuje.
Atsiliepimai