Ingredientai

Bulvės 600 g
Kietasis sūris 100 g
Čederio sūris 100 g
Šaltai rūkyta kiaulienos šoninė 100 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Grietinė 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite su lupenomis. Nulupkite ir sutrinkite.

Į įkaitintą aliejų keptuvėje suberkite labai smulkiai pjaustytą šoninę ir apkepkite kol šiek tiek apskrus.

Į trintas bulves supilkite keptą šoninę su ištirpusiais riebalais, įmuškite kiaušinį, įdėkite grietinės ir įberkite smulkiai tarkuoto kietojo ir čederio sūrio.

Gerai išmaišykite ir išminkykite.

Bulvių masę padėkite pusvalandžiui į šaldytuvą - bus lengviau formuoti kroketus.

Suformuokite nedidelius kroketus ir virkite įkaitintame aliejuje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba