Ingredientai

Bulvės (vidutinės) 7 vnt.
Pievagrybiai 15 vnt.
Svogūnai 1 vnt.
Kiaušiniai 2 vnt.
Kietasis sūris 50 g
Krakmolas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Česnakinė druska žiupsnelis
Miltai (apvoliojimui) 5 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Bulves išvirkite arba panaudokite vakarykštes virtas bulves ar košę.

Išvirtas bulves gerai sutrinkite.

Pievagrybius ir svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.

Grybus supilkite į bulvių košę, išmaišykite.

Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, česnakinės druskos ir suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir krakmolą.

Gerai viską išmaišykite.

Rankomis suformuokite norimo dydžio ir formos kroketus.

Apvoliokite miltuose ir dėkite virti į įkaitintą aliejų.

Kepkite kol gražiai apskrus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai