Ingredientai
Bulvės (vidutinės)
7
vnt.
Pievagrybiai
15
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Kiaušiniai
2
vnt.
Kietasis sūris
50
g
Krakmolas
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Česnakinė druska
žiupsnelis
Miltai (apvoliojimui)
5
šaukštai
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Bulves išvirkite arba panaudokite vakarykštes virtas bulves ar košę.
Išvirtas bulves gerai sutrinkite.
Pievagrybius ir svogūnus labai smulkiai supjaustykite ir apkepkite svieste, kol gražiai apskrus.
Grybus supilkite į bulvių košę, išmaišykite.
Įmuškite kiaušinius, įberkite druskos, česnakinės druskos ir suberkite smulkiai tarkuotą kietąjį sūrį ir krakmolą.
Gerai viską išmaišykite.
Rankomis suformuokite norimo dydžio ir formos kroketus.
Apvoliokite miltuose ir dėkite virti į įkaitintą aliejų.
Kepkite kol gražiai apskrus.
Atsiliepimai