Ingredientai
Baklažano
2 vnt.
Druskos ir pipirų pagal skonį
4 šaukštas
Miltų
4 šaukštas
Kiaušiniai
2 vnt.
Malti džiūvėsėliai
3 šaukštas
Parmezano sūris
4 šaukštas
Aitriosios paprikos milteliai
0.3 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Baklažanus supjaustykite griežinėliais ir gausiai apiberkite druska. Palikite pusvalandžiui pastovėti.
Nupilkite skystį, baklažanus nuplaukite ir nusausinkite.
Dubenyje sumaišykite maltus džiūvėsėlius, smulkiai tarkuotą parmezaną ir aitriosios paprikos miltelius.
Baklažanų griežinėlius apvoliokite miltuose, plaktame kiaušinyje ir parmezano mišinyje.
Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje kol gražiai apskrus.