Ingredientai

Vištienos filė 500 g
Miltai 6 šaukštai
Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Medus 2 šaukštai
Aitrioji paprika 1 vnt.
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Apvoliokite miltų, druskos ir pipirų mišinyje.

Kepkite įkaitintame svieste, kol gražiai apskrus.

Skystą medų sumaišykite su smulkiai pjaustyta aitriaja paprika.

Medų pilkite ant vištienos ir maišant kepkite dar kelias minutes.

Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba