Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Sūrio lazdeles perpjaukite per pusę, kad būtų trumpesnės.

2. Parmezano sūrį smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su maltais džiūvėsiais.

3. Kiaušinius išplakite.

4. Sūrio lazdeles mirkykite kiaušinio plakinyje, apvoliokite džiūvėsių mišinyje, vėl apvoliokite kiaušinio plakinyje ir vėl džiūvėsiuose.

5. Dėkite virti į įkaitintą aliejų kol gražiai apskrus.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena
Lengvai paruošiamas
20 min.

Visagrūdės duonos sumuštinis su kalakutiena

Prancūziškas užkandis
Lengvai paruošiamas
15 min.

Prancūziškas užkandis

Bavariški raugintų kopūstų kroketai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Bavariški raugintų kopūstų kroketai