Ingredientai

Šaldyta sluoksniuota tešla 1 pakelis
Parmezano sūris 100 g
Fermentinis sūris 150 g
Kmynai žiupsnelis
Kmynai žiupsnelis
Rozmarinai žiupsnelis
Kiaušiniai 1 vnt.
Graikiškas jogurtas 3 šaukštai
Majonezas 1 šaukštas
Česnakai 4 skiltelės
Petražolės 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Tešlą atšildykite, padalinkite į dvi lygias dalis ir gana plonai iškočiokite. Apipjaukite kraštus, kad liktų du vienodo dydžio stačiakampiai.

Ant vieno jų pabarstykite tarkuoto parmezano ir fermentinio sūrių. Stenkitės barstyti tolygiai, kad ir kampai, kraštai būtų padengti su sūriu.

Užklokite kitu tešlos lakštu, taip, kad sutaptų kraštai ir kampai.

Pabarstykite kmynais ir rozmarinu.

Delnu paspauskite viršų..

Supjaustykite 3 cm pločio juostelėmis. Juosteles susukite.

Sudėkite viena šalia kitos (žiūrėkite, kad liktų bent 1 cm tarpai) ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

Aptepkite kiaušinio plakiniu.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Valgyti bus galima, kai atvės.

Padažui sumaišykite jogurtą su majonezu, išspaustu česnaku ir smulkiai pjaustytomis petražolėmis.

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai

GARDUMĖLIS: itališka pica
Reikia pasistengti
50 min.

GARDUMĖLIS: itališka pica

LAZANIJA, kuriai nėra lygių
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.

LAZANIJA, kuriai nėra lygių

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
Lengvai paruošiamas
30 min.

Raugintų kopūstų sriuba su vištiena

Itin traškūs vištienos kąsneliai
Lengvai paruošiamas
45 min.

Itin traškūs vištienos kąsneliai

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže
Lengvai paruošiamas
30 min.

Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže

Cinamoninės bandelės su varškine tešla
Reikia pasistengti
1 val.

Cinamoninės bandelės su varškine tešla