Ingredientai
Miltai
2
puodeliai
Cukrus
4
šaukštai
Vanilinis cukrus
1
šaukštelis
Druska
0.5
šaukštelio
Kepimo milteliai
1
šaukštelis
Cinamonas
0.5
šaukštelio
Aliejus
3
šaukštai
Pienas
puodelis
Kiaušiniai
1
vnt.
Razinos
1
puodelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Gerai sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius, druską ir cinamoną.
Įpilkite aliejaus, pieno ir įmuškite kiaušinį.
Viską gerai išmaišykite. Įberkite razinas ir išmaišykite.
Nedideliame puode įkaitinkite aliejų.
Tešlą kabinkite su šaukštu ir atsargiai leiskite į karštą aliejų.
Kepkite kol gražiai paruduos.
Ištraukite spurgas iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
Kol karštos apibarstykite cukraus pudra.
Atsiliepimai