Ingredientai

Kiaulienos faršas 300 g
Jautienos faršas 200 g
Kiaušiniai 1 vnt.
Kietasis sūris 150 g
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Malti džiūvėsėliai 5 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Mėsos faršą sumaišykite su prieskoniais, kiaušiniu ir smulkiai tarkuotu sūriu.

Gerai suminkykite, formuokite nedidelius kukulius.

Apvoliokite maltuose džiūvėsiuose.

Dėkite virti į įkaitintą aliejų.

Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Pupelės su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Pupelės su daržovėmis

Silkė su moliūgu
Lengvai paruošiamas
20 min.

Silkė su moliūgu

Tradicinė silkė pataluose
Reikia pasistengti
1 val.

Tradicinė silkė pataluose

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba