Ingredientai

Cukinijos (nedidelės) 2 vnt.
Miltai 5 šaukštai
Kiaušiniai 4 vnt.
Česnakai 3 skiltelės
Majonezas 1 šaukštas
Fermentinis sūris 70 g
Druska pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Jaunas cukinijas supjaustykite gana plonomis juostelėmis (apie 0,5 cm storio).

Kiaušinius išplakite su druska, išspaustu česnaku, majonezu ir smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu.

Cukinijas apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.

Palaukite kol apskrus viena pusė, apverskite ir palaukite kol apskrus kita pusė.

Išimkite iš keptuvės ir dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba