Ingredientai
Cukinijos (nedidelės)
2
vnt.
Miltai
5
šaukštai
Kiaušiniai
4
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Majonezas
1
šaukštas
Fermentinis sūris
70
g
Druska
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Jaunas cukinijas supjaustykite gana plonomis juostelėmis (apie 0,5 cm storio).
Kiaušinius išplakite su druska, išspaustu česnaku, majonezu ir smulkiai tarkuotu fermentiniu sūriu.
Cukinijas apvoliokite miltuose, kiaušinių plakinyje ir dėkite kepti į keptuvėje įkaitintą aliejų.
Palaukite kol apskrus viena pusė, apverskite ir palaukite kol apskrus kita pusė.
Išimkite iš keptuvės ir dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų nereikalingi riebalai.
Atsiliepimai