Ingredientai

Druska 0.5 šaukštelio
Pipirai žiupsnelis
Česnako milteliai 0.5 šaukštelio
Parmezano sūris 0.5 puodelio
Porcijos: 6
Šiam užkandžiui labiausiai tinka jaunos cukinijos, kurių žievė dar yra minkšta, o sėklos pilnai nesusiformavę.

Gaminimo eiga

1. Cukinijas nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gana plonais griežinėliais.

2. Suberkite į dubenį, pabarstykite druska, pipirais, česnako milteliais, apšlakstykite aliejumi ir supilkite lengvai plaktą kiaušinio baltymą. Labai gerai išmaišykite.

3. Kitame dubenėlyje sumaišykite smulkiai tarkuotą parmezano sūrį ir maltus džiūvėsius.

4. Mišinyje apvoliokite cukinijų griežinėlius ir sudėkite vienu sluoksniu ant kepimo popieriumi ištiestos skardos.

5. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25 minutes.

6. Patiekite jau atvėsusius.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai