Ingredientai
Sluoksniuota tešla
800
g
Rūkyta kiaulienos šoninė
100
g
Pomidorai
4
vnt.
Moliūgai
300
g
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Cukrus
2
šaukšteliai
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Česnakai
4
skiltelės
Svogūnai
3
vnt.
Bazilikai
2
šakelės
Parmezano sūris
100
g
Porcijos: 6
Pačiomis mažiausiomis pastangomis iš gatavos sluoksniuotosios tešlos išsikepsite visą skardą gardžios picos, tačiau dar gardesnė ji būtų, aišku, iš pačių pasigamintos tešlos.
Gaminimo eiga
Padenkite orkaitės skardą iškočiota sluoksniuotąja tešla.
Paplotį kepkite iš anksto įkaitintoje iki 200 laipsnių orkaitėje apie 10 minučių.
Supjaustykite šoninę pailgais gabaliukais ir apkepkite keptuvėje. Atidėkite.
Supjaustykite gabaliukais pomidorus ir česnaką, apibarstykite cukrumi, pakaitinkite aliejuje, pagardinkite druska ir pipirais.
Suberkite supjaustytus vasarinius svogūnus ir kubeliais supjaustytą moliūgą, kelias minutes patroškinkite.
Uždėkite įdarą ant apkepto papločio ir apibarstykite tarkuotu parmezanu.
Kepkite dar apie 15-25 minutes.
Atsiliepimai