Ingredientai

Ryžiai 200 g
Majonezas 2 šaukštai
Grietinė 1 šaukštas
Česnakai 4 skiltelės
Porcijos: 4
Jei nėra daug laiko, o norisi šilto gardaus ir sveiko maisto, gaminkite vištienos kepsnelius. Šiuos kepsite orkaitėje, tad patiekalas bus kur kas palankesnis sveikatai. Vištienos kepsnelius patiekite su ryžiais ir padažu.

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir išvoliokite vištienos prieskoniuose.

2. Giliame indelyje išplakite kiaušinius, visus gabaliukus sumeskite į plakinį.

3. Šiek tiek pasmulkinkite (bet per daug nesutrinkite) dribsnius.

4. Kiekvieną kiaušinyje pamirkytą vištienos gabaliuką apvoliokite dribsniuose ir dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos.

5. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.

6. Kol vištiena keps, išvirkite ryžius (galite rinktis ir kitą garnyrą) bei pasiruoškite padažą: grietinę sumaišykite su pomidorų padažu, majonezu bei smulkintais česnakais. Jei turite krapų, galite jais pagardinti padažą.

Skanaus!

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai