Ingredientai

Miltai 6 šaukštai
Druska 1 šaukštelis
Pipirai 0.5 šaukštelio
Porcijos: 5

Gaminimo eiga

Vištieną supjaustykite 2-3 kąsnių gabaliukais.

Miltus sumaišykite su druska ir pipirais.

Miltuose apvoliokite vištieną ir dalimis apkepkite keptuvėje įkaitintame svieste taip, kad gražiai apskrustų (kepkite dalimis, kad vištienos gabaliukai nesuliptų ir išliktų traškūs).

Pomidorus perpjaukite pusiau, mocarelą supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Keptus vištienos gabaliukus sumaišykite su pomidorais ir suberkite į kepimo formą. Ant viršaus tolygiai užberkite mocarelos.

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis
Lengvai paruošiamas
20 min.

Gaivus, raudonasis tiramisu su uogomis

Makaronai su „Romanesco“
Lengvai paruošiamas
30 min.

Makaronai su „Romanesco“

Augalingos cinamoninės bandelės
Reikia pasistengti
3 val.

Augalingos cinamoninės bandelės

Kijevo kotletų receptas
Reikia pasistengti
1 val.

Kijevo kotletų receptas