Ingredientai
Vištienos filė
400
g
Sojos padažas
1
šaukštas
Krakmolas
3
šaukštai
Padažas:
Cukrus
100
g
Vanduo
3
šaukštai
Sojos padažas
1
šaukštas
Ryžių actas
2
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apipilkite sojos padažu. Gerai išmaišykite.
2. Gabaliukus apvoliokite krakmole ir dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.
3. Kepkite, kol vištiena apskrus ir iškeps.
4. Kol vištiena kepa, puode sumaišykite visas padažo dalis ir maišant virkite kol sutirštės.
5. Iškeptą vištieną suberkite į padažą, išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.
6. Patiekite su ryžiais.
Skanaus!
Atsiliepimai