Ingredientai

Vištienos filė 400 g
Sojos padažas 1 šaukštas
Krakmolas 3 šaukštai
Cukrus 100 g
Vanduo 3 šaukštai
Sojos padažas 1 šaukštas
Ryžių actas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apipilkite sojos padažu. Gerai išmaišykite.

Gabaliukus apvoliokite krakmole ir dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

Kepkite, kol vištiena apskrus ir iškeps.

Kol vištiena kepa, puode sumaišykite visas padažo dalis ir maišant virkite kol sutirštės.

Iškeptą vištieną suberkite į padažą, išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.

Patiekite su ryžiais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai

Morkų ir kavos pyragas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Morkų ir kavos pyragas

„Tinginių“ troškinys
Lengvai paruošiamas
45 min.

„Tinginių“ troškinys

Naminis „Napoleonas“
Reikia pasistengti
2 val.

Naminis „Napoleonas“

Sveikesnio trupininio pyrago receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Sveikesnio trupininio pyrago receptas

Švelni čili sriuba
Lengvai paruošiamas
1 val.

Švelni čili sriuba