Ingredientai

Sojos padažas 1 šaukštas
Krakmolas 3 šaukštai
Padažas:
Cukrus 100 g
Vanduo 3 šaukštai
Sojos padažas 1 šaukštas
Ryžių actas 2 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištienos filė supjaustykite mažais gabaliukais ir apipilkite sojos padažu. Gerai išmaišykite.

2. Gabaliukus apvoliokite krakmole ir dėkite kepti į keptuvę su įkaitintu aliejumi.

3. Kepkite, kol vištiena apskrus ir iškeps.

4. Kol vištiena kepa, puode sumaišykite visas padažo dalis ir maišant virkite kol sutirštės.

5. Iškeptą vištieną suberkite į padažą, išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.

6. Patiekite su ryžiais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai