Ingredientai
Šparaginių pupelių
500 g
Žiediniai kopūstai
300 g
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Pjaustyti pomidorai
300 g
Druskos ir pipirų pagal skonį
1 šaukštelis
Provanso žolelės
1 šaukštelis
Gaminimo eiga
Šparagines pupeles nuplaukite, nupjaustykite galiukus ir perpjaukite per pusę. Morkas nuskuskite ir smulkiai supjaustykite. Žiedinius kopūstus nuplaukite ir smulkiai supjaustykite.
Sudėkite į verdantį vandenį ir 10–15 minučių kaitinkite.
Vandenį nupilkite. Pomidorus perpjaukite į keturias dalis (mažus į dvi)ir supilkite į puodą.
Suberkite prieskonius ir užvirkite.
Virkite porą minučių ir supilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite dangteliu.