Ingredientai

Obuoliai 4 vnt.
Cinamonas 1 šaukštelis
Vanilinis cukrus 1 šaukštas
Rudasis cukrus 2 šaukštai
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

Šaldytos tešlos lakštus atšildykite it atskirkite. Nupjaukite kiekvieno lakšto galą taip, kad išeitų kvadratas.

Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, smulkiai supjaustykite. Apibarstykite cinamonu, vaniliniu cukrumi ir ruduoju cukrumi.

Dėkite porą šaukštų obuolių į kvadrato vidurį ir sulenkite per pusę, kad gautųsi trikampis.

Bandelių viršų aptepkite plaktu kiaušiniu ir pabarstykite cukrumi.

Kepkite 15-20 minučių iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai