Ingredientai

Cukrus 150 g
Krakmolas 0.5 stiklinės
Cinamonas 0.5 šaukštelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Spanguoles atšildykite. Pusę stiklinės sveikų spanguolių atidėkite į šoną.

2. Išspauskite sultis iš vienos stiklinės spanguolių ir atidėkite į šoną.

3. Išspaudas užpilkite vandeniu, įberkite cukraus, prieskonių ir virkite apie 10 minučių.

4. Nuovirą perkoškite, įpilkite ištirpinto krakmolo, suberkite sveikas spanguoles, užvirkite, supilkite sultis.

5. Padėkite šaltai, kad atvėstų ir sutirštėtų.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Linų sėmenų kisielius su cinamonu
Lengvai paruošiamas
30 min.

Linų sėmenų kisielius su cinamonu

Avižų kisielius Kūčioms
Lengvai paruošiamas
30 min.

Avižų kisielius Kūčioms

Tradicinis spanguolių kisielius
Reikia pasistengti
30 min.

Tradicinis spanguolių kisielius

Tradicinis avižų kisielius
Reikia pasistengti
45 min.

Tradicinis avižų kisielius