Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais ir apkepkite aliejuje, kol apskrus kartu su pjaustytais pievagrybiais.

2. Suberkite kartu su likusiu aliejumi keptuvėje į puodą ir apibarstykite druska ir pipirais.

3. Morkas sutarkuokite ir apkepkite aliejuje su smulkiai pjaustytais svogūnais ir paprikomis, kol gražiai apskrus.

4. Suberkite ant keptos kiaulienos ir apibarstykite druska ir pipirais.

5. Uždėkite per pusę perpjautas česnakų galvas (nuimkite tik sausas luobeles ir nuplaukite).

6. Supilkite kelis kartus šaltame vandenyje perplautus ryžius.

7. Užpilkite vandens tiek, kad apsemtų ryžius per 2 pirštus.

8. Pabarstykite druska, pipirais ir smulkiai pjaustytomis kalendromis.

9. Puodą uždenkite ir pašaukite valandai į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę.

10. Plovą sumaišykite ir patiekite su raugintais agurkais.

Skanaus!

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Sultingas, naminis kebabas
Lengvai paruošiamas
30 min.

Sultingas, naminis kebabas

Stintos su traškučiais
Lengvai paruošiamas
1 val.

Stintos su traškučiais

Cepelinai su varške ir mėtomis
Reikia pasistengti
1 val.

Cepelinai su varške ir mėtomis

Makaronai su daržovėmis
Lengvai paruošiamas
45 min.

Makaronai su daržovėmis

Grikių apkepas
Lengvai paruošiamas
1 val.

Grikių apkepas

Aukštaitiški virtiniai
Reikia pasistengti
1 val.

Aukštaitiški virtiniai

Žirnių košė su šonine
Lengvai paruošiamas
2 val.

Žirnių košė su šonine

Šalta agurkų ir jogurto sriuba
Lengvai paruošiamas
20 min.

Šalta agurkų ir jogurto sriuba

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Egzotiški, sultingi vištienos vėrinukai