Ingredientai
Gaminimo eiga
Į dubenį sudėkite išlydytą sviestą, medų, kiaušinius, cukrų. Dubenį padėkite virš vandens garų ir maišykite apie 10 - 15 minučių, kol išsilydys cukrus.
Į jau atvėsusią, bet dar šiltą masę supilkite išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite.
Supilkite kepimo miltelius, miltus. Gerai išminkykite (kol tešla nebelips prie rankų) ir padalinkite į vienodas dalis lakštams.
Gautas dalis iškočiokite. Papločiai turi būti labai ploni.
Lakštus kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 3 – 4 minutes, kol gražiai paruduoja.
Iš pravėsusių lakštų išpjaukite norimas formas. Likučių neišmeskite - atvėsusius sutrinkite iki trupinių.
Visus kremui skirtus produktus išplakite elektriniu plakikliu ir pamažu supilkite į ištirpdytą želatiną. Gerai išmaišykite ir dubenį kelioms minutėms pastatykite į šaldytuvą, kol kremas šiek tiek sutvirtės.
Lakštus pertepkite kremu ir sluoksniuokite. Tuo pačiu kremu ištepkite torto viršų ir šonus. Apibarstykite sutrintais lakštų likučiais.
Atsiliepimai